Ingen sommar utan GOTSKA-veckorna

Ett 20-tal av klubbens tävlingsjuniorer deltog under sommaren på två tränings- och tävlingsresor som inte bara bidrog till deras tennisutveckling utan också till den fina sammanhållning som klubben strävar efter.

Tack vare ekonomiskt stöd från KLTK:s huvudsponsor, fastighetsbolaget Gotska, kan klubben arrangera två tävlingsresor varje sommar under namnet ”GOTSKA-veckorna”. Projektet innebär att tävlingsjuniorer i olika åldrar får chansen att åka på tävlings- och träningsläger med klubbens ledare till ett kraftigt subventionerat pris.

Resorna går till Ystad och Norrköping där juniorerna får möjlighet att möta tufft motstånd i JSM-race tävlingar, men också träna tillsammans och umgås utanför tennisbanan.

– Målsättningen med dessa veckor är att få spela mycket tennis och fortsätta bygga på vår goda klubbkänsla, förklarar sportchefen Rickard Billing. Vi var flera coacher på plats under de båda resorna och vi fick därför möjlighet att träffa och hjälpa juniorerna i sin spelarutveckling under sommaren.

Tack Gotska för initiativet!

 

Publicerat 220810