Herrarna kämpar på

Efter seriepremiären mot Fair Play TK i Malmö var det dags för KLTK:s elitherrar att besöka Solna TK för möte i Elitseriens andra omgång.

Matchen slutade dessvärre med samma resultat som i matchen mot FPTK, 6-0 i baken, men bakom siffrorna döljer sig betydligt jämnare fighter.

KLTK:s Jakob Amilon i par med Eric Ahrén Moonga var nära att få med sig en vinst mot Jonathan Mridha och Karl Friberg i den första dubbeln, matchen fick avgöras i ett matchtiebreak där motståndarna var starkast. Även Elliot Altman kämpade sig fram till matchtiebreak i fjärde singeln men fick till slut se sig besegrad av Solnas Yannick Stephan Born. Marginalerna var tyvärr inte på vår sida denna gång.

– Efter två matcher börjar laget komma igång och vi ser fram emot vår första hemmamatch nu på söndag, kommenterar lagkapten Aftab Baig.

KLTK:s lag bestod av Elliot Altman, Jakob Amilon, Eric Ahrén Moonga, Jonas Engström. Alexander Eriksson och Jan Koupil.

Nästa match spelas hemma i Kungl. Tennishallen på söndag 17 november med matchstart kl. 13.30 mot Upsala TK. Hoppas att många medlemmar hittar till hallen för att heja fram KLTK:s elitherrar till seger.