100 juniorer på sommaravslutning

Runt 100 glada juniorer besökte Kungl. Tennishallen under den sena måndagseftermiddagen när juniorverksamheten hade sin sommaravslutning.

Energi, glädje och högt tempo präglade terminsavslutningen som bestod av flera olika aktiviteter. På Centre Courten spelades minitennis och runt banan slingrade sig en klurig tipsrunda. På bana 1 försökte juniorerna prickskjuta olika priser i serverutorna. Samtidigt som fina serveess visades upp spelade några andra av juniorerna dubbelkung på banan bredvid.

Med korv och Festis i magen var det avslutningsvis dags för prisutdelning på Centre Courten. Vinnaren i tipsrundan fick ta emot ett fint pris i form av ett presentkort från KLTK Butiken och även de som har deltagit allra flitigast på Fredagsspelet. Samtliga spelare fick även motta den årliga KLTK-medaljen, detta år i vackert lila kulör.

– Det var en lyckad avslutning fylld med mycket energi och glädje. Extra kul att det var ett så stort åldersspann bland de deltagande, både äldre och yngre barn i verksamheten var med, säger coach René Lindberg.

 

Publicerat 220524