Hallå Sarah Lee

Du har initierat ett gruppspel för damer tillsammans med din klubbkamrat Annika Stenberg, kan du berätta om det?

– Simply Smashing kallar vi vårt seriespel för damer som vill spela matcher i organiserad form mot andra med likvärdig spelstyrka. Spelarna är indelade i grupper om sex i varje grupp och enligt schema spelar man en match i veckan och möter alla i sin grupp. Efter en omgång flyttar de två spelare med högst poäng upp en grupp, medan två spelare flyttar ner. På så sätt får man en omsättning i grupperna och får träffa nya tenniskompisar. När jag och Annika startade Simply Smashing i december 2017 var vi åtta spelare. Under förra året var vi drygt femtio i varje omgång.

Utöver matchspel så är ambitionen att väva in sociala trevligheter i Simply Smashing. Förra året hade vi en sommardrink på klubbterrassen med prisutdelning, bubbel och mycket skratt.

Hur skulle du summera dina egna sportsliga insatser i gruppspelet såhär långt?

– Katastrofala! Inför varje match peppas jag av mina barn att spela smart, mamma. Men likväl blir det oftast förlust. Det är svårt att spela match så man behöver träna just på matchsituationen. Det är detta som Simply Smashing går ut på.

Om man vill gå med i Simply Smashing, hur går man tillväga?

– Det finns ett kontaktformulär som man kan fylla i på SIMPLY SMASHING eller så skickar man ett mail direkt till mig. Mina kontaktuppgifter finns på den hemsidan. Nästa omgång startar den 26 augusti så anmäler man sig före den 19 augusti så kan man vara med från start i höst.

Till sist, vem vill du helst se i årets Intrum Stockholm Open?

– Stan the Man! Jag hoppas att hans pyjamasshorts från Roland Garros 2015 gör comeback.