KLTK Butikens nya chef

Sedan halvårsskiftet har Helén Souri varit butikschef för KLTK Butiken.

Vad kännetecknar en riktigt bra tennisbutik?

– Den ska vara inspirerande. När jag ser kläderna ska jag vilja spela tennis – jag ska även vilja spela bara för att bära kläderna. Varje gång en medlem kliver in genom entrén ska personen få känslan av att vilja förnya sin tennis-outfit.

Vad har du för vision kring butiken?

– Visionen är att bibehålla och utveckla vår position som Sveriges ledande racketspecialist. Därefter följer ett riktigt bra sortiment som passar alla; barn, dam och herr. Det ska vara en butik där alla ska hitta någonting passande och som är inspirerande efter säsong. Den ska följa den klassiska, lyxiga känslan som du får av Kungl. Tennishallen.

– Eftersom vi är en medlemsklubb är det mycket återkommande besökare och jag vill att medlemmarna får en känsla av att butiken är ny och att de upptäcker nya produkter varje gång de besöker KLTK. Vi kommer att jobba mycket med det så att butiken hela tiden är uppdaterad.

Vad har du för tankar kring dina närmaste arbetskamrater?

– Att teamet ska utvecklas och bli ännu starkare, vilket i sin tur gör att medlemmarna får ännu bättre service. Medlemmarna ska vilja handla här för att personalen är välkomnande och ger en service av världsklass, samt för att produkterna talar för sig själva. Jag vill skapa ett starkt team med tydliga rutiner som i sin tur ger en långsiktig och stabil struktur.

Vad lockade med ditt nya jobb?

– Vem vill inte jobba på Kungl. Tennishallen? En otroligt fin och anrik miljö. Man blir väldigt stolt över att säga namnet, det har en tyngd. Jag tycker man ska känna att man är stolt att jobba på sin arbetsplats – det känner jag här och det tycker jag är viktigt. När jag fick höra om denna möjlighet och platsen kändes det rätt på en gång.

 

Publicerat 220930