Fredrika om F15-slutspelet

Slutspelet i Flickor 15 serien närmar sig och arrangeras i Öviks TK i Örnsköldsvik den 18–19 november. KLTK-spelaren Fredrika Nicander (till vänster i bilden nedan) berättar i en intervju om hennes tankar kring slutspelet.

Fredrika, hur känns det inför slutspelet?

– Det känns roligt att få vara med i laget och jag ser fram emot det. Vi har presterat bra hittills i grundserien, så det ska bli roligt att försöka knyta ihop säcken i slutspelet och avsluta serien på bästa möjliga sätt.

Hur känns det att få tävla i lag?

– Jag har varit med och spelat seriespel tidigare, och det är alltid lika roligt och något jag ser fram emot att få uppleva. Sammanhållningen på KLTK är dessutom väldigt bra, vilket gör det ännu roligare att tävla tillsammans!

Vad tror du om era chanser?

– Om vi har ett friskt lag där alla gör sitt bästa, som vi alltid gör, har vi väldigt goda chanser att avsluta serien med ett guld!

Academy of KLTK-spelaren Rebecca Malmström (till höger i bilden ovan), som också kommer att delta i Örnsköldsvik för att kämpa om guldet med lagkamraterna, säger:

– Det ska bli väldigt roligt att spela slutspelet i Övik. Vi hoppas att vi kan vinna och ta hem guldet till den kungliga huvudstaden!

Ett stort lycka till i slutspelet!

Publicerad 2023-11-14