Ett gym för tennisspelare

På omklädningsrumsplanet i Kungl. Tennishallen finner du KLTK Gymmet. Ett funktionellt och modernt gym med en anpassad utrustning för racketspelare som drivs av KLTK:s partner InMo. KLTK Gymmet erbjuder personlig träning, rådgivning och behandling för att ge dig de bästa förutsättningarna för ett aktivt och skadefritt liv.

Oavsett om du är tävlingsspelare eller motionär, junior eller senior har KLTK Gymmet något för dig. Som medlem med Aktiv eller Temporär spelrätt har du fri tillgång till gymmet. Spelar du tennis med en icke medlem är gästen också välkommen till gymmet. Biljett finns att hämta i receptionen.

Som junior kan du träna i gymmet till ett rabatterat pris, själv eller med målsman beroende på ålder. Boka en introduktion och kom igång. Läs mer HÄR.

Som medlem med vilande spelrätt kan du erhålla tillträde till KLTK Gymmet, medlemmars omklädningsrum, poolområdet och fri parkering genom KLTK-medlemskapet ”Gym”. För mer information, kontakta klubbens kansli, KANSLI@KLTK.SE eller 08-459 15 15.