Del Potro åter till Stockholm

Med knappt två månader kvar till årets Intrum Stockholm Open är det nu klart att tvåfaldige SO-vinnaren Juan Martín del Potro kommer till start i Kungl. Tennishallen.

Del Potro väljer Stockholm för sin comeback efter skadan han ådrog sig under grästurneringen i Queens i juni. ”Delpo” ligger i skrivande stund som nr 16 på rankingen, men låg så högt som fyra i världen i början av året.

Del Potro har ett mycket starkt Stockholm Open-facit då han stått som slutsegrare både 2016 och 2017. Argentinaren är omåttligt populär i sitt hemland efter att bl.a. vunnit US Open, två OS-medaljer och Davis Cup. Detta märktes även i Kungl. Tennishallen senast det begav sig. Det var mycket flaggor och blåvita tröjor på de välfyllda läktarna under veckan.

– Det känns roligt att Delpo väljer Intrum Stockholm Open. Han har ett otroligt tryck i slagen och det känns kul att återigen få bjuda publiken på den upplevelsen, säger turneringsdirektören Simon Aspelin.

Intrum Stockholm Open spelas 13-20 oktober i Kungl. Tennishallen i Stockholm.  I fjol röstade spelarna, för andra gången på tre år, fram turneringen som den bästa ATP-turneringen i världen i 250-kategorin.

Här köper du BILJETTER.