Carl ny projektledare

Carl Sandin är ny projektledare/koordinator på KLTK:s kansli, där han efterträder Andreas Blomdahl.

Välkommen till KLTK Carl. Vem är du?

– Tack, det känns verkligen kul att vara här!
Jag är 39 år gammal och bor med fru och barn i Tullinge, strax söder om Stockholm. Jag har en utbildning i idrottsvetenskap med examen i pedagogik. Mitt idrottsintresse är mycket stort rent generellt, där dock vissa idrotter sticker ut mer specifikt, som tennis förstås.

Vilka jobb har du haft tidigare?

– Det är mycket idrott även där. Jag har arbetat på ett föreningskansli tidigare, dock i en innebandyklubb. Men de senaste tio åren har jag arbetat med idrottsfrågor på kommunal nivå i Botkyrka och Lidingö, i flera olika roller. Jag har varit ansvarig för bokningar och säkerhet för idrottsanläggningar, projektlett evenemang, genomfört utredningar och drivit projekt med nya idrottsanläggningar bland mycket annat.

Vad var det som lockade med tjänsten på KLTK?

– Det var väldigt mycket som lockade. Att verka i en så unik och anrik miljö och klubb är förstås en stor del. Men även att arbeta med kul och utmanande arbetsuppgifter, tillsammans med duktiga kollegor, med det tydliga målet att möjliggöra en så bra verksamhet som möjligt för medlemmarna.

Har du tid att spela egen tennis?

– Ja, jag försöker att hinna med ett par tillfällen i veckan. Nu under sommarledigheten har det dock i perioder blivit betydligt mer, och jag har många sköna grusmatcher på näthinnan.

Vem tror du vinner årets Stockholm Open?

– Jag är en alldeles för svag tippare för att försöka mig på en gissning i detta sammanhang. Däremot så ser jag verkligen fram emot att få se tennis i toppklass på nära håll! Det är ju verkligen häftigt att ha en sådan tävling i klubbens lokaler.