Camilla, välkommen till kansliet

Camilla Cordischi är ny klubbkoordinator på KLTK:s kansli där hon är kontakten mellan klubb och medlemmar.

Välkommen till KLTK Camilla, berätta vem du är?

– Tusen tack, ser verkligen fram emot detta uppdrag. Jag bor på Östermalm tillsammans med min man och tre barn. Jag har mitt ursprung i Norrland men är bosatt i Stockholm sedan många år. Min grundutbildning är en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning på service management.

Vilka jobb har du haft tidigare?

– Jag har bland annat arbetat inom telekom-branschen men min senaste anställning var som bibliotekarie på Campus Manilla.

Vad var det som lockade med tjänsten på KLTK?

– I hela mitt liv har jag drivits av nyfikenhet och nya utmaningar. För fem år sedan kom tennisen in i mitt liv med storm och det finns ingenstans jag trivs så bra som bland bollar och banor. Min ambition är att lära mig allt om klubbens verksamhet och bidra med engagemang och värme.

Har du tid att spela egen tennis?

– Absolut, det har man alltid! Jag spelar regelbundet, både i grupp och med familjen.

Vem vill du helst se som vinnare i årets Stockholm Open?

– Min dröm vore att få se Roger Federer vinna turneringen igen efter tio år. Men om nu inte det skulle hända, hoppas jag på Dominic Thiem.

Camillas företrädare, Micaela Hjelm, övergår till en ny roll som biträdande generalsekreterare med ansvar dels för löpande fastighetsfrågor, men också för junior- och elitverksamheten som sportchef.