Next generation till SO

Årets upplaga av Intrum Stockholm Open bjuder på flera heta Next-Gen stjärnor så som Denis Shapovalov, Alex de Minaur, Taylor Fritz och Stefanos Tsitsipas. Dessutom hittar vi flera äldre toppnamn som John Isner, Fabio Fognini och Fernando Verdasco i startfältet.

Kanadensaren Denis Shapovalov spås en lysande framtid och är redan nu, vid blott 19 års ålder, en klart lysande stjärna med ett bländande spelregister och en utstrålning som lockar stort intresse kring hans matcher var han än spelar.

En annan spelare med stor framtidspotential, och som spelar i årets turnering, är 19-årige australiensaren Alex de Minaur. Med legendaren Lleyton Hewitt som mentor i teamet har han gjort stora framsteg under det gångna året.

Bland den nya generationen stjärnor återfinns också amerikanen Taylor Fritz som nådde personbästa i Grand Slam under årets US Open med en 3:e-rond, där han pressade Dominic Thiem till en stenhård fight.

En av de mer erfarna spelarna är Fabio Fognini som jagar en dubbel på svensk mark efter segern i sommarens Skistar Swedish Open (Båstad).

På svenskfronten i Kungl. Tennishallen har vi åter bröderna Ymer i singelfältet som vi vet kan skrälla mot bra motstånd. För två år sedan slog Mikael ut Verdasco och i fjol var Elias en boll från att eliminera Fognini. För att inte tala om deras sensationella dubbeltitel häromåret, då de skapade karnevalsstämning i hallen på finaldagen.

AKTUELLT STARTFÄLT
KÖP BILJETTER HÄR