Årsmöte i CTC

Det har hållits årsmöte i Centenary Tennis Clubs Association (CTC) i Barcelona. Organisationens ordförande Jordi Cambra (4:e från vänster på bilden) var värd för mötet och delade med sig av sina planer för framtiden.

Mötet noterade ännu ett år av tillväxt för organisationen, då CTC:s turneringsaktiviteter återgick till en nivå som var jämförbar med perioden före pandemin.

Fem nya klubbar antogs som CTC-medlemmar, vilket gör att medlemsantalet nu är 84 klubbar i 26 länder. De nya klubbarna är Chandos Lawn Tennis Club från Storbritannien, Paris Jean Bouin från Frankrike, CE Laieta från Spanien, Edgemoor Club från USA och Quito Tenia & Golf Club från Ecuador.

KLTK är en av åtta grundare av CTC som bildades 1996 och har till syfte att vidmakthålla traditionen inom tennissporten genom aktiviteter på de ledande klubbar som har främjat tennissportens utveckling i världen.

KLTK:s hedersledamot Lars Myhrman (3:a från vänster på bilden) arbetar ideellt i styrelsen för CTC, och har gjort så ända sedan föreningen bildades.