Årets Klubbkamrat 2019

Efter en lång coronaväntan fick Ian Ridderstad äntligen sitt pris som Årets Klubbkamrat. Han mottog i fredags den fina pokalen av Bengt Fagrell, prisets instiftare och generöse donator.

Ian tilldelas priset med motiveringen:

Ian är en varm person som alltid lyser av glädje på banan. Oavsett vem han spelar med så visar han samma glöd och vilja att kämpa. Genom att alltid göra sitt bästa på banan uppmuntrar han sina kamrater på ett inspirerande sätt. Utanför planen är Ian hjälpsam och försöker alltid inkludera sina klubbkamrater. Ian är en utmärkt ambassadör för vår klubb och väl värd utmärkelsen Årets Klubbkamrat”.

Efter den högtidliga ceremonin vankas en helkväll med klubbkamraterna, med en rolig aktivitet och mycket skoj och skratt.

Bengt berättar i sitt tal till Ian att han själv började spela på KLTK redan 1946 och hur man på den tiden fick börja med ett halvår i bollrummet innan man ens fick lov att gå ut på banan. Under sina år i klubben märkte Bengt att stämningen bland klubbkamraterna förändrades i takt med att klubben växte.

Medlemmar slutade hälsa på varandra, såväl i entrén som i omklädningsrummet. För att råda bot på detta och värna den goda klubbandan instiftade han, tillsammans med klubbens styrelse, priset Årets Kamrat. Syftet med utmärkelsen är att främja umgänget mellan klubbens medlemmar och därmed öka den allmänna trivseln på KLTK. I detta arbete är det naturligt att vända sig till klubbens framtid – våra juniorer.

Grattis Ian!