Årets kamratfest

Årets Klubbkamrat, Ian Ridderstad, bjöd traditionsenligt in sina klubbkompisar på en kul eftermiddag.

Tack vare en donation från medlem Bengt Fagrell utdelas varje år priset Årets Klubbkamrat till en av klubbens juniormedlemmar. Syftet är att främja umgänget medlemmar emellan och därmed öka den allmänna trivseln på KLTK. Tillsammans med den fina vandringspokalen är priset att få bjuda vännerna från klubben på en helkväll.

Den 25 september bar av till Laserdome för Ian och hans tolv jämnåriga klubbkompisar. Det interaktiva laserspelet är en mycket uppskattad aktivitet som bjuder på kamp, rörelse och glädje.

När kombattanterna krigat klart serverades fredspizza och saft på stället.

– Riktigt kul att få hylla årets kamrat på det här sättet, konstaterar chefstränaren Aftab Baig. Personer som Ian är så viktiga då de sprider härlig energi och glädje, vilket i sin tur ökar den allmänna trivseln bland juniorerna.

Det kamratpris Ian förlänats härrör från 2019, men tillhörande ceremoni och fest fick skjutas upp på grund av pandemin. Vad det betyder är att detta års kamrat, alltså för 2020, snart kommer att koras. Och vem blir nu det, månntro?

Tilläggas bör också att Ian och hans vänner var de enda gästerna på Laserdome under tiden för kalaset, detta för att undvika smittspridning.