Årets kamratfest 2021

Vi älskar vår tennis men ibland är det roligt att få släppa sitt racket och göra något annat tillsammans. Årets Klubbkamrat 2020, Edith Edlund, firade utmärkelsen med en härlig och fartfylld kväll på Laserdome i sällskap med vännerna på KLTK.

Kvällen på Laserdome bjöd på många skratt och roliga minnen. Femton kombattanter kom för att fira och fightas i mörkret på Surbrunnsgatan, där spelplanen skiljer sig inte så lite från tennisbanan. Tränare John Björksund och Akademispelaren Sebastian Abboud följde med det härliga gänget som efter striden fick hugga in på pizza och läsk.

Denna årliga tradition är möjlig tack vare en generös donation från Bengt Fagrell som vill främja umgänget medlemmar emellan och därmed öka den allmänna trivseln på KLTK. Klubbens styrelse har därför i samråd med Bengt instiftat priset Årets Klubbkamrat; en utmärkelse som delas ut till en av klubbens juniorer.

Edith Edlund utsågs till årets klubbkamrat 2020 med motiveringen:

”Edith är en god förebild för sina klubbkamrater och har spelat tennis i Kungl. Tennishallen sedan hon började i minitennisverksamheten. Utöver sina tennisträningar har Edith alltid varit angelägen om att delta i klubbens extra aktiviteter och hon har spelat många timmar tennis med sina klubbkamrater.

Edith sprider glädje runt omkring sig och har en förmåga att se det positiva i saker vilket resulterar i att hon utmanar sig själv både på och utanför tennisbanan. Hennes inställning smittar lätt av sig och Edith är väl värd utmärkelsen Årets Klubbkamrat.”

Grattis Edith och tack till Bengt Fagrell, styrelsen, John och Sebastian som möjliggjorde denna kväll!