Ännu en vinst i Elitserien

Det är ett intensivt matchschema för KLTK:s elitherrar för tillfället. Tre dagar efter säsongens första seger var det ny match, i Borås mot Elfsborg Tennis.

Klubbens lag lyckades konservera formen från helgens triumf och stod för en helgjuten insats som innebar vinst med 5-1 i matcher.

Enda plumpen i protokollet var en förlust i en av dubblarna vilket gjorde att det stod 1-1 innan singelspelet tog vid.

Den här gången var det Alexander Erikssons tur att uppleva sin första vinst i Elitserien, seger i dubbel i par med Jakob Amilon. Jan Koupil tog sin andra raka vinst på fjärdesingeln och de mer erfarna spelarna Eric Ahrén Moonga, Jakob Amilon och Simon Freund ville inte vara sämre och vann sina respektive matcher.

– En kämpainsats där spelet inte var på topp men grabbarna sliter och hittar lösningar för att vinna sina respektive matcher, kommenterar lagkapten Aftab Baig. Härligt att se sammanhållningen i truppen där alla spelar en viktig roll, kul också att Alex fick uppleva sin första seger i Elitserien, avslutar Aftab.

Halvvägs in i Elitserien har KLTK:s herrar två vinster och två förluster. Nästa match spelas mot Växjö TS hemma i Kungl. Tennishallen söndagen 24 november med matchstart kl. 13.30. Hoppas att du kan vara med och heja fram elitherrarna till en ny seger.