Ännu en GOTSKA-sommar genomförd

Tack vare klubbens huvudsponsor, fastighetsbolaget Gotska, kan två årliga tävlings- och träningsresor till kraftig subventionerad deltagaravgift arrangeras.

Första tävlingsresan gick till Ystad under ledning av coacherna Joakim Blomgren och John Björksund. Veckan bestod av både träning och tävling i YSB Open som är en deltävling i Junior-SM racet för 14- och 18-åringar.

Det blev vinst i herrdubbelklassen för Elliot Altman och Jan Koupil. Utöver vinsten spelade många av våra juniorer sig fram till semifinal i sina respektive klasser.

Vinstskörden höll i sig även i nästföljande resa till Norrköping och Holmen Paper Cup dit coacherna René Lindberg och Olivia Svensson tog med sig elva spelare. KLTK-teamet vann inte mindre än sju klasser. Philip Svahn och Vaida Matuseviciute tog hem både singel- och dubbelklassen i sina respektive åldrar.

– Spelarna fick många tuffa och lärorika matcher under dessa två veckor och dessutom en hel del nyttig träning. En rolig och värdefull sommartradition på KLTK där sammanhållningen var på topp, kommenterar coach Joakim Blomgren.

Tack Gotska för initiativet!

Resultat i urval YSB Open

Elliot AltmanVinst HD
Jan KoupilVinst HD & Semi PS18
Isabella SvahnFinal FD14
Lisa Öhrn HerraezFinal FD14
Sebastian JonssonSemi HD
Marcus BergelinSemi PS14

Resultat i urval Holmen Paper Cup

Timothy Carlsson SegerVinst PS16
Sebastian ErikssonVinst PS14
Vaida MatuseviciuteVinst FS14 & FD14
Dexter ArnarpVinst PD12A
Philip SvahnVinst PS12A & PD12
Leonor WieselVinst FS12B & Final FS12A
Alva NorbergFinal FD18
Christopher NorlinFinal PD18
Alexandra RistfeldtFinal FD18
William AlsterbackFinal PD18
Alexander ErikssonSemi PS16