Nyheter

Rekorddeltagande i Höstturneringen

KLTK Butikens Höstturnering slog rekord både vad gäller antal medlemmar som ställde upp, antal matcher som spelades och antal gäster på den avslutande banketten. Inte mindre än 148 deltagare spelade 141 matcher i nio klasser.

Engelsmännen starkast i den 71:a cupen

Gregory Cup, världens äldsta elitklubbmatch i tennis som spelats utan avbrott, har just avgjorts i Kungl. Tennishallen. All England Lawn Tennis & Croquet Club (AELTC) kom med ett starkt lag med flera mycket meriterade spelare bl.a. Wimbledonmästaren i dubbel från 2012.

Thomas Enqvist försvarar KLTK:s färger

Till helgen stundar den 71:a upplagan av Gregory Cup, världens äldsta elitklubbmatch i tennis som spelats utan avbrott. KLTK är titelförsvarare efter den dramatiska segern på gräset i Wimbledon i augusti 2016.

Ellen Allgurin är på G

Vår elitspelare Ellen Allgurin har haft en härlig sommar. Hon blev Svensk Mästare för seniorer genom sin vinst i Sommartour-slutspelet och hon vann både en singel- och dubbelmatch på WTA-tävlingen i Båstad.

Jonatán hjälper dig

Vi hälsar Jonatán Moral välkommen till KLTK:s privattränarteam. Jonatán har, innan flytten till Stockholm, arbetat som professionell tennistränare i södra Spanien.

1/39612345...Sista