Reservera bord under Stockholm Open

Vår nye köksmästare David Stubbergaard, med ett förflutet på F12-gruppen, har satt samman en spännande och smakfull meny speciellt för KLTK:s medlemmar under Stockholm Open-veckan.

Vill du reservera bord i Nya klubbrummet onsdag 18/10 – finalsöndagen den 22/10 så ring 08-459 15 05 alt. skicka ett mejl till RESTAURANGKLTK@SABIS.SE. Vi erbjuder två till tre sittningar per spelpass. Intresset för bord i Nya klubbrummet är mycket stort så vänta inte för länge med att boka.

Meny i Nya klubbrummet

Förrätter
Oxfilécarpaccio med parmesanflakes och karljohansvampspuré (185 kr)
1/2 Inkokt röding med syrade grönsaker och löjromsgräddfil (160 kr)
Toast Skagen på danskt rågbröd med löjrom (170 kr)

Varmrätter
Inkokt röding med syrade grönsaker och löjromsgräddfil (295 kr)
Helstekt gödkalvsentrecôte med rostade höstprimörer och tryffeldoftande skysås (340 kr)
Knaperstekt ankbröst med karamelliserade morötter och pumpapuré (325 kr)

Efterrätter
Hjortronsemifreddo med saltad kolasås (115 kr)
Crème brûlée smaksatt med tonkaböna (120 kr)
Kungligas citron- och blåbärspralin (25 kr)

Öppettider Nya klubbrummet under Intrum Stockholm Open

Onsdag 18 oktober17.00-23.00
Torsdag 19 oktober17.00-23.00
Fredag 20 oktober11.00-23.00
Lördag 21 oktober11.00-19.00
Söndag 22 oktober12.00-17.00