Klubbmatch mot HVS

Klubbens juniorer födda 2013-2014 tog emot HVS i Kungl. Tennishallen för den årliga klubbkampen mot Helsingforsklubben.

KLTK ställde upp med 15st spelsugna juniorer som välkomnade de finska besökarna som bestod av en stor spelartrupp och medföljande coacher och föräldrar.

Det fullkomligt kokade i Kungl. Tennishallen under hela helgen med spännande singel- och dubbelmatcher på tennisbanan, fotboll, doppboll och andra lagsporter som fyllde timmarna tillsammans. Under lördagkvällen åkte alla juniorer och spelade Laserdome under en kväll med mycket skratt och skoj.

Det räknades poäng i samtliga aktiviteter och efter två heldagar kunde KLTK:s juniorer äntligen resa pokalen som har befunnit sig på finsk mark efter förlusten förra året.

– Klubbkampen är en av årets stora höjdpunkter för oss då HVS har en väldigt stark juniorverksamhet och alltid ställer upp med ett starkt lag. Våra spelare lyckades gå ihop som ett lag och stötta varandra på ett exceptionellt sätt där alla var lika delaktiga. När sista bollen var slagen så ekade orden ”Go Royals go” i hallen, kommenterar coach Mikael Ryberger och John Björksund som höll i arrangemanget tillsammans.

Vi vill tacka Anders och Tero, och alla härliga juniorer, från HVS för ett jättelyckat samarbete. Vi ser fram emot nästa klubbkamp i Helsingfors!

Publicerat 2024-05-07