Intrum ny titelsponsor till SO

Efter 15 år som huvudsponsor väljer Intrum att fördjupa samarbetet och namnge turneringen som nu heter Intrum Stockholm Open.

Nu är det klart att Intrum säkrat namnrättigheterna till Stockholm Open, ett av Idrottssveriges mest klassiska och omtyckta evenemang.

Intrum, som är Nordens ledande aktör inom kredithanteringstjänster och mångårig medlem av Stockholm Opens partnerfamilj, har valt att fördjupa samarbetet och namnge tennisturneringen som nu heter, Intrum Stockholm Open.

– Intrum Justitia har under femton års tid varit huvudsponsor till Stockholm Open. När vi nu tillsammans med Lindorff blir Intrum är det naturligt för oss att vilja sätta vårt nya varumärke på kartan. Stockholm Open är en av de mest anrika och genuina turneringar vi har i Sverige, så när tillfälle gavs att ytterligare stötta sporten och turneringen var det en enkel fråga”, säger vd på Intrum Mikael Ericsson.

Sveriges väg till en ledande tennisnation går hand i hand med utvecklingen av evenemanget som såg dagens ljus 1969 efter en idé från före detta storspelaren Sven Davidson. Sedan dess har inte mindre än 21 av världens 25 herrettor deltagit i turneringen, som i fjol röstades fram som ”Tournamnet of the Year” av spelarna på ATP Tour.