Inspirationsdag för tränare

Vi vill välkomna Sveriges tennistränare till en inspirationsdag på Kungl. Tennishallen med temat "Att träna juniorer som vill bli proffs". Dagen kommer att bjuda på flera spännande föreläsningar från intressanta personer inom sport- och tennisvärlden.

KLTK bjuder in till en inspirationsdag för tränare den 27 februari 2024, med fokus på att träna juniorer som siktar på att bli proffs.

Dagen, som varar från 10.00 till 17.00, innehåller föreläsningar av framstående talare inom tennis och sport, inklusive Magnus Gustafsson, Kristian Persson, Peter Kisfaludy, Johan Hedsberg, André Labelle och Zack Ohlin.

Värd under dagen är KLTK:s Sportchef, Magnus Ennerberg. Vi ser fram emot inspirerande föredrag och möten under eventet, som så passande sammanfaller under den prestigefyllda turneringen Kungens Kanna och Drottningens Pris, där många av världens bästa juniorer samlas i hallen.

Eventet kostar SEK 800, inkluderar fika och lunch, och arrangeras i Kungl. Tennishallen. Anmälan sker HÄR med sista anmälningsdag den 19 februari. Klubbar som skickar fler än tre coacher erbjuds rabatterat pris.

Publicerat 2024-02-07