Fyra guld till KLTK

Efter 8 dagar och drygt 800 matcher avslutades Veteran-SM inomhus i lördags. KLTK har stått som arrangör i samarbete med Sveriges Tennisveteraner (STV).

Över 600 deltagare var anmälda till årets inomhus-SM för veteraner. Ett nytt rekord i dessa sammanhang. När KLTK stod som arrangör 2006 spelades drygt 600 matcher, en ökning med nästan 30 %.

Fyra guldmedaljer bärgades av KLTK-spelare. Margareta Meldahl vann DS65 efter finalseger mot Lotta Borg från Lidingö. Margareta vann även DD60 i par med klubbkamraten Madeleine Pegel von Kothen. Tredje SM-tecknet bärgades av Birgitta Asker i DS70 som i finalen besegrade klassens överraskning Lilian Gunnarsson från Vetlanda. Slutligen tog Johan Landsberg guld i HD35 i par med Tobias Hildebrand från SALK.

Ett stort antal medlemmar ställde upp och gjorde stora arbetsinsatser för att leverera ett Veteran-SM av högsta klass.

– Utan alla dessa frivilliga insatser är det inte möjligt att arrangera ett så här stort evenemang, konstaterade tävlingsgeneralen Börje Vestberg.

– Det har varit en mycket välorganiserad tävling. KLTK med tävlingsledaren Börje Vestberg i spetsen för en skicklig stab, har svarat för att allt fungerat på ett förträffligt sätt, kommenterar STV:s Bo Hemborg.

Grattis till KLTK:s medaljörer och ett stort och varmt tack till alla som hjälpte till att göra detta SM till en härlig tennisfest.