Nyheter junior

Tobias klättrar på världsrankingen

I skuggan av Söderlings och Bertas framgångar i Franska Öppna, har Tobias Blomgren, KLTK, svarat för en strålande insats i en ITF-tävling (grade 2) i Ungern.

Tobias bland topp-100

För första gången sen 2002 (Michael Ryderstedt) har KLTK en spelare på juniorvärldsrankingens topp-100-lista! Tobias Blomgren har hittills haft ett mycket bra år på ITF-touren och efter de senaste framgångarna är han nu rankad som nummer 96 på världsrankingen för 18-åringar.

Kalle Anka Cup-kvalet slut för pojkarna

I måndags avgjordes finalerna i Stockholmskvalet i Kalle Anka Cup på Salk tennispark i Riksby. Vår enda finalist, Fred Simonsson i P15, gladde med fint spel genom hela turneringen. I den välspelade och underhållande finalen fick Fred tyvärr ge sig mot Robin Hådén, Danderyds TK, med jämna siffrorna 3-6 7-5 5-7.

Kalle Anka Cup-kvalet slut för tjejerna

Den senaste veckan har Kalle Anka Cup för tjejer avgjorts på Näsbyparks uteanläggning Näsaäng. Som vanligt var vi långt framme med många av våra tjejer men ingen lyckades nå hela vägen fram till seger och en plats i slutspelet i Båstad i sommar.

Juniorakademins avslutning

På måndagseftermiddagen var det avslutning för alla juniorer i KLTK:s juniorakademi. Hela 150 juniorer slöt upp och hallen sjöd av liv.