Om oss på squashen

Nedan följer information om hur du kan ta lektioner, de senaste nyheterna i squashshopen och hur junior- och elitsatsningen för klubben ser ut.

Squashtränare

Intersquash Club kan erbjuda dig privatlektioner. För att boka in en lektion kontakta oss på BOLBOL@INTERSQUASH.SE .

Elitserien

Här kan du hitta informationen om Elitlaget

TRUPPEN

RESULTAT & SPELSCHEMA

Aziz Squash Academy

Vår ambition med verksamheten är att spelare, tränare och föräldrar ska uppleva Glädje, Engagemang och Utveckling i alla delar av spelarutbildningen.

ORGANISATION

UPPLÄGG

Squashshop

Racketar

I vår shop hittar du ett stort racketutbud med de senaste nyheterna från de största märkena – Dunlop, Salming, Tecnifibre och Grays. Vi har squashracketar för alla, vare sig du är nybörjare eller elitspelare. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta det racket som passar just dig. Självklart kan du också testa våra racketar vid spel i hallen!

Skor

Intersquash Clubs Squashshop erbjuder skor för både dam och herr. Hos oss hittar du de populäraste squashskorna från de största leverantörerna  Salming och Asics.

Tillbehör

Vi har shorts och t-shirts frånSalming i storlekarna S-XL. Dessutom kan du hitta pannband, svettband och strumpor i vår shop. Förutom kläder säljer vi även skyddsglasögon från Salming, lindor från Salming och Toalson samt alla nivåer på bollar från Dunlop och Eye.

För våra yngre spelare har vi dessutom juniorutrustning i form av racketar och studsbollar.