Nyheter

Nya rutiner

I juli slog vi samman receptionerna till en reception och istället byggde vi ut gymmet. För dig som medlem i gymmet, gym och squash eller tennismedlem kommer det att från 1 juli innebära att du går in med ditt medlemskort genom en ”sluss” till gymmet. För dig som ej är medlem eller gäst så kan du antingen köpa eller hämta en kod som du istället knappar in för att få access till gymmet.
För frågor: kontakta peter@inmo.se eller johan@inmo.se.

Varmt välkomna!

KLTK Gym – Klinik – Testverksamhet
Peter Tielman

Gruppträning på gymmet

Start: den 22 oktober direkt efter Stockholm Open.

Plats: vid nya riggen i gymmet.

Tid: kl. 12.00 varje tisdag och fredag hela hösten 2019.

Bokning: via JOHAN@INMO.SE, fyra platser per pass.

Medlemspris: 290 kr per pass.

Ej medlem/gäst: 400 kr per pass.

Varmt Välkomna

Johan Nylen – Ansvarig träning på InMo MT

Behandla dig väl

I exempelvis tennis är det viktigt att hela kroppen fungerar som den ska, från fot till nacke. Kroppen är expert på att kompensera för när någon del inte gör som den ska. Detta håller ett tag men inte för evigt, tillslut rinner bägaren över och du får ont eller skadar dig.

Fredrik Karlsson och Stefan Höög jobbar som kiropraktor respektive naprapat på InMo Medveten Träning som nu finns på KLTK Gymmet. I deras behandlingar börjar du med att berätta om dina besvär och bakgrund, därefter gör ni några funktionella tester för att sedan börja behandla. Fredrik och Stefan jobbar med både leder och mjukdelar som till exempel muskler. I slutet av behandlingsplanen gör ni samma tester som ni började med för att utvärdera om någon skillnad ses eller känns. Därefter avslutas behandlingen med att gå igenom några övningar som du ska göra hemma för att upprätthålla funktionen.

Passa på nu i februari att köpa tre behandlingar men betala för två.

Boka dina behandling via vår hemsida InMo

 

Starta igång 2018 med KLTK Gymmet

Efter en lugn och skön julledighet hälsar vi er varmt välkomna tillbaka till oss.

För att 2018 skall bli så givande som möjligt bjuder vi in er medlemmar till två kostnadsfria utbildningsträffar gällande de avancerade konditionsmaskinerna från Technogym, samt våra kabelmaskiner och utbildar er i hur ni kan kunna nyttja dessa två maskintyper för att kunna göra stora framsteg på tennisbanan.

Utbildningsdatum:
Torsdag 18/1 18.00
Plats: KLTK Gymmet

Tisdag 6/2 18.00
Plats: KLTK Gymmet

För anmälan:
CARRO@INMO.SE
Begränsat antal platser.

 

Personlig träning i olympisk lyftning

Jenny är 22 år och tävlar i olympisk lyftning för Stockholm Atletklubb. Idag jobbar hon bl.a. som tränare för nybörjare och juniorer i olympisk lyftning.

Håller även workshops för diverse idrottsklubbar. Hon har utbildning inom olympiska lyft, steg 1 och 2 och utbildning i idrottspedagogik. Träning med skivstång är bra för dig som vill bygga upp grundstyrka, smidighet och explosivitet. Träningsformen passar även dig som bara vill ha rolig träning som har positiv inverkan i vardagen. Jenny ser fram emot en höst där hon kan få dela med sig av sin positiva energi.

Erbjudande under september/oktober:Prova på paket: 5 tillfällen 3000:-