Nyheter

Grattis Husky!

KLTK:s ordförande Marcus Wallenberg fyller 50 år lördagen den 2 september och Klubbens medlemmar uppvaktar med nybildad fond.

Växjö skrällde mot KLTK

Växjö TS saknade Andreas Vinciguerra och ställdes mot ett namnkunnigt KLTK med ATP-stjärnor i laget men vann ändå med 4-2 när herrarnas elitserie hade premiär på tisdagskvällen.

KLTK vs. Ullevi TK

Välkommen på Öppet hus i samband med Elitserien för herrar lördagen den 2 december från 13:00. Utöver spännande matcher bjuder vi på minitennis och clinic för de yngsta och "prova på tennis" för vuxna nybörjare. För KLTK spelar bl.a. Robin Söderling, Michael Ryderstedt, Ervin Eleskovic , Simon Aspelin och Jacob Adaktusson.Våra huvudsponsorer bjuder dessutom alla besökare på korv och läsk.Stort tack till E24 Näringsliv, Investor, PricewaterhouseCoopers och OMX

100 års kalas på Kungliga

Nästan hela den svenska "tennisfamiljen" fanns på läktaren i Kungl. Tennishallen i lördags den 25 november när Svenska Tennisförbundet firade 100 år.

Nyttiga erfarenheter

I helgen var KLTK:s damelit i Malmö och spelade mot Fair Play TK och Malmö Bellevue. Tyvärr blev det förlust båda dagarna (1-5 och 0-6).