Nytt i KLTK Butiken

Ta med spaupplevelsen hem från Kungl. Tennishallen. Kerstin Florians produkter finns till försäljning i vår butik.

Njut av Kerstin Florians exklusiva schampo och duschgelé i våra omklädningsrum och ta med dig känslan hem. Vi säljer flera härliga Kerstin Florian produkter bland annat ett perfekt resekit, Chamomile Body Lotion och ljuvliga Fuss Balm för trötta muskler och fötter.

Vi har valt ut några av våra favoriter som vi tycker passar KLTK:

Fuss Balm: Bra för att återhämta musklerna efter träning. Fuss Balm fungerar som ett liniment fast mer mjukgörande för huden – en fot- och kroppskräm.

Chamomile Shower Gel: Denna milda kroppsrengöring innehåller aloe vera samt ringbloms- och kamomillextrakt som hjälper huden att bevara dess fuktbalans. En renande duschgelé som både är avslappnande och ger huden ny energi.

Reviving Shampoo: Berikad med aloejuice, ringblomma och veteprotein hjälper detta mjukgörande och stärkande schampo.  Återfuktar torrt hår och känslig hårbotten.

Reviving Conditioner: Ett balsam för håret som innehåller Pro-vitamin B5 och veteprotein. Det återfuktar håret samt ger styrka och elasticitet.

Chamomile Body Lotion: En återfuktande krämig kroppslotion. Rik på mjukgörande och lugnande kamomill, sötmandelolja och aloe vera. Gör huden mjuk och len.

Lyxig KLTK-necessär: För dig som vill testa så har vi ett lyxigt och praktiskt resekit.