Mikael Ekman starkast i Falun

KLTK:s Mikael Ekman vann i helgen sin andra tävling på fyra starter i Vintertouren. Mikael vann finalen i Lugnet Cup i Falun mot Mattias Öhrvall med 7-6, 6-4.

– Det känns bra att åka hem med en ny seger i bagaget och det var perfekt att få lite matcher inför Future-tävlingarna som börjar snart, säger Mikael Ekman efter segern i Falun.

Med sina fem ATP-poäng ligger Mikael Ekman på plats 1132 på världsrankingen. Som alla förstår innebär det att bara drygt tusen människor i världen är bättre än Mikael på att spela tennis.

Emil Tzenov kvalade in i tävlingen och tog sig därpå ända till kvartsfinal, där han pressade klubbkamraten Mikael Ekman, som alltså gick vidare och vann turneringen.

Thomas Johansson och Robin Söderling har tagit sig vidare till tredje omgången i ATP-tävlingen i Indian Wells i Kalifornien.