Nyheter junior

KLTK tog 4 medaljer på 18-års SM i Göteborg

Det blev totalt 4 medaljer i 18-års SM för KLTK. Ullevi TK stod som arrangör för detta mästerskap och KLTK hade 5 deltagare i 18-års klassen. På flicksidan var det Hilda Melander och Ebba Undén och på pojksidan Emil Tzenov, Tobias Blomgren och Jesper Cederlind.

Möt Nina Wennerström

Till föräldrar och deltagare i Juniorakademin.Möt Nina Wennerström, internationell sportagent i ett samtal om: "Vad krävs av dig för att nå den internationella toppen idag?"

Inställd träning

Vecka 9, sportlovsveckan, är den ordinarie träning för Juniorakademin inställd. Vi startar som vanligt igen måndagen den 2 mars.

Ny juniortävling på svensk mark

KLTK lanserar en ny juniortävling på hemmaplan med hjälp av Kungen och Drottningen. Sveriges mest traditionsbundna tennistävling, Kungens Kanna, stöps om i nytt format som lockar några av Europas bästa 17-åringar till Stockholm och Kungl. Tennishallen.

18-års lagen klara för Regionsfinal

Den Svenska Juniorcupen är namnet på den lagtävling som ska kora Sveriges bästa klubb i åldrarna 18 år och yngre. KLTK:s lag har inlett starkt och både killarna och tjejerna har avancerat till regionsfinal. Eventuell vinst i regionsfinalen leder till nationellt slutspel där medaljerna ska delas ut.