Personliga tränare

Låt någon av våra tränare ta hand om dig och se till att du når dina mål. Du blir inspirerad vilket leder till bättre motivation och resultat. Boka tid med en av oss tränare så gör vi en plan utefter dina förutsättningar både vad gäller kost och träning.

Kontaktpersoner

Linus Fredriksson

Linus har arbetat fyra år som professionell personlig tränare och friskvårdskonsult. Bakgrund från ishockey och extrem skidåkning. Linus är specialiserad på kettlebells, funktionell träning & olympisk lyftning. Utbildning: Lic. PT, lic. Core instruktör, olympisk styrka, high performance movement, explosive performance movement, box instruktör & idrottspedagog.

Chris Månsson

Chris är en internationellt Licenserad personlig tränare och en Fellow of Applied Functional Science tillhörande Gray Institute. Chris har varit en del av den svenska junioreliten i tennis och använder sin kunskap för att omvandla möjlighet till prestation. Genom att överbrygga glappet mellan vad vi gör i gymmet till det vi gör på tennisbanan kan vi bli så mycket bättre på tennis. Hans tjänster omfattar fysisk hälsa, kondition och välbefinnande. De omfattar förebyggande, terapi, utbildning och lagarbete.

Alex Ferm

Hej, jag heter Alex. Jag är kampsportare i grunden, sedan cirka 17 år tillbaka, och i dagsläget högskoleutbildad inom idrottsvetenskap och coaching. Ett av mina största intressen är formtoppning eftersom jag själv har varit elitaktiv, men det har även inneburit att jag fått stå ut med en hel del rehab och är därför intresserad av att hjälpa människor bli hela oavsett målsättning. I dagsläget läser jag master inom idrottsvetenskap med ambitioner om en forskartjänst på Gymnastik- och Idrottshögskolan. Vid sidan av det jobbar jag även som fystränare, där har jag jobbat med allt ifrån konståkning, till kampsport och fotboll.

Eva Hallén Söderström

Hej, jag heter Eva och jag har undervisat Pilates sedan 2009. Oavsett om du väljer att träna på matta, Reformer, Cadillac eller Wundachair är Pilates ett fantastiskt hjälpmedel till ett aktivt och hälsosamt liv. Pilates har förändrat hur min kropp känns och rör sig och mitt främsta mål är att hjälpa andra att lita på och stärka sina kroppar oavsett om det handlar om rehabilitering från en skada, utmaningen att vänta och föda barn eller helt enkelt en önskan om att känna sig hälsosam och stark under alla livets faser. Pilates är ett verktyg för livet och jag är så gärna din guide på vägen!

Johan Nylén

Hej, jag heter Johan Nylén och är partner och personlig tränare på InMo MT. Jag är resultatinriktad, oavsett om det handlar om att prestera bättre eller öka människors välbefinnande, både på individ - och gruppnivå. Genomför alltid en nulägesanalys innan träningen eller upplägget startas. På så sätt identifieras förutsättningar, styrkor och svagheter. Jag jobbar därefter främst med korrektiv träning som bas vilket ger stora effekter på alla kategorier av människor. Jag är grundare av CheckUp Trainer, vilket är ett webbaserat analysverktyg med tester och mätmetoder inom hälsa. Läs mer på www.checkuptrainer.se.