VIP-släpp till KLTK:s medlemmar

Som vanligt har KLTK:s medlemmar en vecka på sig att köpa biljetter till årets turnering innan försäljningen till allmänheten startar den 23 april. På grund av rådande pandemi finns endast hälften av arenakapaciteten till försäljning.

Med bara ett halvår kvar till matchstart är det nu dags att släppa biljetterna till Stockholm Open 2021 som spelas 16–24 oktober. För att säkerställa avstånd mellan sällskap kommer endast hälften av sittplatserna till årets turnering att vara till försäljning. Som medlem i KLTK får du förtur att säkra dina biljetter.

Bortsett från förra året har ATP-turneringen genomförts varje år i Stockholm sedan 1969 och genom åren lockat så gott som alla av världens främsta herrspelare. Årets startfält rekryteras för fullt och redan nu är sjätterankade tyska storspelaren Alexander ”Sascha” Zverev klar för spel i Kungl. Tennishallen.

Efter att förra året ha tvingats ställa in turneringen på grund av Covid-19 har vi nu tagit beslut att göra allt för att genomföra en säker turnering för både spelare, funktionärer och gäster, varför endast 50% av ordinarie biljettantal kommer att släppas till försäljning.

– Kampen om spelarna är i full gång och vi har flera mycket intressanta namn på gång, kommenterar Tournamnet Director Thomas Enqvist. Redan nu kan jag utlova att det kommer bjudas på tennis i världsklass även detta år på en av de bästa arenorna i världen, avslutar Thomas.

– Bortsett från spelarrekryteringen arbetar vi med att bredda och utveckla turneringens övriga delar. Tanken är att lyfta och arbeta med tennis i världsklass parallellt med ett större engagemang för utvecklingen av svensk tennis, både på och utanför plan, kommenterar Jamie Perry, VD i Stockholm Open AB.

För biljettköp, klicka på denna LÄNK.