Guld till H65-laget

Klubbens H65-lag stod för en stark prestation i slutspelet och kunde i slutändan titulera sig som vinnare av hela serien.

I torsdags vann H65-laget semifinalen mot Allmänna TK Lund med 2–1. Final mot Järfälla TS väntade under fredagen där KLTK visade sig vara starkast när det gällde som mest. Även finalen spelades hem med 2–1 i matcher och KLTK-laget blev därmed Svenska Lagmästare inomhus.

I både semin och finalen var ställningen 1–1 efter singlarna. Dubbelmatcherna blev därför helt avgörande och riktiga rysare.

– Det var väldigt roligt att vinna guldet. Senast vi var i final kom vi fyra så nu fick vi en härlig revansch. Både semifinal och final var väldigt tajta. I semi var vi två poäng från förlust och i finalen hade vi matchboll emot oss. Jämnare kan det knappast bli, säger Lars Svensson som spelade för KLTK i slutspelsmatcherna tillsammans med Göran Zwahlen och Anders Hultin. Övriga lagmedlemmar är Hans Westergren och Jan Lundahl.

Vi lyfter på hatten och säger stort grattis till hela laget!

På bilden ovan från vänster: KLTK:s Göran Zwahlen, Lars Svensson och Anders Hultin, tillsammans med Järfällas Per Johansson och Abraham Sereke.

 

Publicerat 220411