SO rivstartar med familjedag

I helgen rivstartar Stockholm Open med en fullspäckad familjedag i Kungl. Tennishallen. Kvalfinaler på centercourten varvas med aktiviteter som minitennis, invigning av Game Pep Match! och TV4-idoler på plats i arenan.

Tennisen som utgångspunkt med extra fokus på barn och unga. Stockholm Opens familjedag i Kungl. Tennishallen söndagen den 16 oktober inleds klockan 11:00. Dagen före startar tävlingen med kvalmatcher som börjar 12.00.

Öppningshelgen på Stockholm Open bjuder enligt tradition in alla familjer till en tennisdag med aktiviteter och lekar för stora och små – både på och utanför banan. I år läggs stort fokus på rörelse och hälsa, bland annat med minitennis och invigning av Stockholm Opens nya tennisvägg; Game Pep Match!

– Tennisfans i alla åldrar, tennisstjärnor och idoler, alla samlade i Kungl. Tennishallen, utlovar redan en härlig dag i tennisens tecken. En bra kick-off på årets turnering där huvudtävlingen drar i gång med ett fantastiskt startfält på måndagen, säger Mattias Yrgård, projektledare i SO-organisationen.

Söndagen bjuder naturligtvis även på spännande matcher då turneringens kvalfinaler avgör vilka fyra spelare som tar de sista platserna i Stockholm Open 2022.

Biljetterna till Stockholm Open finns att köpa HÄR.

 

Publicerat 2022-10-12